Om oss

ØSS Blanda er et bedriftskor for  Sykehuset Østfold Kalnes , derav navnet vårt. Vi øver hver mandag kl. 18.30 på Fredrikstad Roklubb, Mosseveien 17, 1610 Fredrikstad. Koret synger et variert repertoar: Kirkemusikk, gospel, musicals, evergreens, ABBA, gamle og nye – norske og svenske viser.

Vi er et «Gladkor». Vi forsøker hele tiden å vise med kroppsspråket at vi trives med sang og musikk. Sangglede og trivsel har høy prioritet, men vi bestreber oss også på gode prestasjoner når vi opptrer. Det er hos oss, som i de fleste andre blandakor, vi trenger flere menn! Det er bare å ta på seg jakka å komme en mandag ! Vi lover å ta godt imot deg.

Vi er medlem av Norges korforbund og Fredrikstad Musikkråd.

ØSS Blanda

Vårt motto er:

  • Vi er ikke størst, men heller ikke minst!
  • Vi trenger ikke være best, men …
  • Vi får være med å dele sang-gleden sammen med andre
  • Vi viser omsorg for hverandre og skaper fellesskap og trivsel gjennom sangen.

Aktiviteter og målsetning for ØSS Blanda
Vi deltar på sangerstevner og festivaler som blir arrangert av korene i vårt forbund.  Vi deltar også på festivaler som blir arrangert i andre distrikter. Vi deltar i størst mulig grad på det som Fredrikstad Musikkråd inviterer til – så langt vi mestrer og har kapasitet. Vi liker å samarbeide om arrangementer med andre lokale kor, lage prosjekter som mini-musikaler osv. Dette er noe som skaper godt fellesskap og vi får utvekslet erfaringer med  hverandre.