Siden 1996 har jeg vært med i ØSS Blanda. Kormiljøet har vært en berikelse for meg med bare blide og positive mennesker. Korturene har vært fantastiske: York (1998), Budapest (2001), Stockholm (2003), Riga (2005), Dublin (2008), Barcelona (2011), Krakow (2013) og Greåker (2015).

Jeg begynte for ett år siden og stortrives i koret. Her er det mange varme mennesker som gir god omsorg, i tilegg til en flott dirigent og masse sangglede og latter. Jeg gleder meg til hver øvelse.

Flotte sopraner, gærne alter, fantastiske basser og lekre tenorer. Ja, alt dette får man på kjøpet ved å synge i kor. Fantastiske mennesker med samme mål – nemlig å synge så bra man kan. Hvorfor gå glipp av dette? For ikke å snakke om flotte konserter og turopplevelser.

Syng deg glad er det noe som heter, og det kan jeg bekrefte. Jeg har vært med fra starten (27 år) og har hatt utrolig mange flotte opplevelser med herlige mennesker. Onsdagen er hellig! Jeg gleder meg fortsatt like mye til hver sangøvelse.

Siden koret startet i 1988 har jeg vært så heldig å få være en del av ØSS. Jeg har vært på mange fine turer og festlige anledninger sammen med flotte korvenner. Vennskap, og omsorg for hverandre, er unikt i ØSS.

Å synge i kor er å være en del av et hele! I ØSS Blanda har jeg fra første øvelse opplevd en unik samhørighet og sangervenner som bryr seg som ekte venner! Det gir meg en god energi å synge i koret vårt. Konsertene, festene og turene er bare herlige! Jeg fortsetter i mange år til!